Jalovec plod – celý černý (plod - jalovčinka)
Jalovec – celé černé jalovčinky podporují vylučování vody z organismu, normální trávení, činnost ledvin, normální hladinu cukru v krvi a přirozenou odolnost. Působí antioxidačně a přispívají k metabolismu sacharidů a tuků. Hodí se jako koření, do nálevů, likérů i koupelí.




Pozitivní vlastnosti Jalovce:
- Vylučování vody z organismu
- Normální trávení
- Normální činnost ledvin
- Antioxidant
- Normální hladina cukru v krvi
- Přirozená obranyschopnost – odolnost
- Metabolismus sacharidů a tuků
Zde uváděné účinky jsou jediné možné, které dle nařízení EU můžeme legálně inzerovat. Pro další informace doporučujeme odborné herbáře.
Možnosti využití:
Koření, nálev, likéry, koupel.
Jak správně připravit nálev z Jalovce:
Jednu čajovou lžičku jalovčinek zalijeme 200–300 ml vroucí vody a necháme 10–15 minut louhovat.
(Před louhováním jalovčinky lehce podrtíme pro lepší uvolnění chuti a vůně.)
Složení:
100 % jalovec obecný – plod celý (jalovčinky)
Upozornění:
Nedoporučuje se osobám po prodělaném zánětu ledvin, těhotným ženám a k dlouhodobému užívání. Chraňte před světlem a vlhkostí. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Není náhradou pestré stravy ani léků. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nejedná se o léčivo.
Něco jsme neřekli?
Jsme tu pro Vás každý všední den od 8:00 do 16:00 na tel.: 704 141 771 nebo e-mailem info@quicktea.cz
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.