BIO Ibišek květ – celý
Ibišek květ – celý je bohatý na antioxidanty, podporuje imunitní systém, hubnutí, tonus i vitalitu. Přispívá k normálnímu trávení, vylučování vody, cévní i dýchací funkci a napomáhá emoční pohodě a relaxaci.




Ibišek súdánský (Hibiscus sabdariffa) – květ celý
Ibišek súdánský je teplomilná rostlina s květy v odstínech červené až nažloutlé. Z pražených semínek se připravuje kávová náhražka, z nepražených olej pro kosmetiku, ale nejčastěji se využívají celé květy k přípravě lahodného čaje plného vitamínu C a polyfenolů.
Ibišek podporuje přirozenou obranyschopnost, osvěžení těla, normální funkci dýchacího a střevního traktu, regenerační procesy a působí antioxidačně. Krásná červená barva a nakyslá chuť z něj dělají oblíbenou složku jak teplých, tak ledových čajových směsí.
Naše celé květy ibišku jsou pečlivě sbírané, šetrně sušené a balené v ekologických recyklovatelných sáčcích tak, aby si zachovaly maximální kvalitu i barvivo.
Pozitivní vlastnosti Ibišku:
-
Antioxidant
-
Kontrola tělesné hmotnosti (hubnutí)
-
Přirozená obranyschopnost (imunitní systém)
-
Tonus/vitalita
-
Normální funkce střevního traktu
-
Osvěžení těla
-
Vylučování vody z organismu
-
Normální činnost cévní soustavy (těžké nohy)
-
Emoční komfort (stres)
-
Mentální zdraví (relaxace)
-
Tonizující tělo a mysl
-
Normální funkce dýchacího systému
Tyto účinky jsou jediné možné, které dle nařízení EU můžeme legálně uvádět. Pro více informací doporučujeme odbornou literaturu.
Možnosti využití:
Nálev, čajové směsi, barvivo.
Jak správně připravit nálev z Ibišku:
-
Jednu polévkovou lžíci celých květů zalijte 200–300 ml vroucí vody.
-
Nechte 10–15 minut louhovat.
-
Pijte třikrát denně.
Upozornění:
Chraňte před světlem a vlhkostí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevhodné pro děti do 3 let. Není náhradou pestré stravy ani léků. Nepřekračujte doporučené dávkování. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Nejedná se o léčivo.
Něco jsme neřekli?
Jsme tu pro Vás každý všední den od 8:00 do 16:00 na tel.: 704 141 771 nebo e-mailem info@quicktea.cz.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.